За Камен и цветята

Аз, Камен, съм запален по цветята още от ранна детска възраст. Не само заради тяхното изящество, а и благодарение на възможността да проследявам процесите по отглеждането им в бабината градина, където красотата сякаш магически никнеше и растеше пред очите ми. Впечатляващо бе да наблюдавам  как от шепа малки семенца и няколко луковици можеш да създадеш своя Райска градина, изпълнена с цветове и форми, допринасящи за уюта и хармонията, от които безспорно всеки от нас се нуждае.

Воден от тази страст и желанието да задълбоча познанията си за озеленяването, през 2011-та година придобих магистърска степен по ландшафтна архитектура в ЛТУ, София. След години на концентрация върху цветарството, работейки за водещи в сферата производители и търговци приложих натрупаните знания и опит в създаването на нещо свое там, където цветята оживяват, а именно в бабината градина.

 „Цветята на Камен“ представлява малък онлайн градински център, имащ за цел да предостави собствено произведени цветя за вашия дом, офис, ресторант или обществена площ – вижте актуалния каталог. Производствената база е разположена в полите на Сакар планина, където климатът е изключително подходящ за дейността, а това е важно, защото добро цвете е това, което е добре адаптирано към условията на страната.

В производството освен индивидуална грижа и внимание към всяка саксийка, положени от цялото семейство са вложени и добре подбран посевен и посадъчен материал от водещи в Европа и Америка селекционерски компании, висококачествени торопочвени смеси, гарантиращи добрия старт на растенията, торове с регулирано освобождаване, подпомагащи по-нататъшното им развитие, години детайлно изучаване на биологичните им нужди и разбира се щипка любов.

Моите цветя са и ваши!

С грижа и уважение,